Resah Susu Tak Keluar…Susu Kering ! Bagaimana MaMom Milk Booster Boleh Membantu ?

MaMom Milkbooster Herbaworks Chewable Tablet adalah supplemen makanan yang diperbuat daripada bahan utama seperti kurma, madu lebah, ekstrak habbatussauda, spirulina, susu kambing dan ekstrak alfalfa berfungsi untuk tujuan menggalakkan penghasilan susu badan.

Hanya kunyah saja tablet ini..sangat mudah ! Diformulasi khas untuk ibu- ibu menyusu.

Lihat Testimoni Sebenar Pengguna MaMom Milk Booster

Testimoni MaMom Milkbooster Susu Melimpah Stok Bertambah“Alhamdulillah rezeki dari Allah…dalam sehari saya pam susu badan boleh dapat 20oz…sebelum ni susah sikit hanya dapat pam sehari 10oz…tapi kadang2 dekat ofis boleh dapat 4oz sekali pam ja…susu badan lebih pekat…anak tidur malam tak meragam…Penggunaan memudahkan ibu2…kerana tak perlu bancuh…menjimatkan masa…”– Pn. Shahrizan

Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Nur Mazedah“Lepas saya consume Mamom Milk Booster, memang mudah untuk saya buat stok susu badan..memang berkesan ! Susu badan dah tak kering dah..Alhamdulillah”– Pn. Mazedah

 

Testimoni MaMom Milkbooster Irine Nadia“Irine pun dapat tengok dan alami perubahan sendiri bila consume MaMom Milk Booster dalam masa seminggu ni, lagi2 Irine  still menyusukan dua2 anak Medina dan Hasya dlm satu masa. Mamom Milk Booster memang banyak membantu…senang pulak tu nak consume, hanya kunyah tablet saje and rasa dia pun sedap, rasa vanilla. Boleh addict bila makan”– Pn Irine Nadia, 23

Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Norzaliza“Alhamdulillah..susu badan makin bertambah.. sebelum ni, kalau baby lepas menyusu, nak dapatkan 1oz pun susah..susu badan pun bertambah pekat.”– Pn Norzaliza, 35

 


Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Zarina Rahmat“Perkara yang boleh buat ibu down atau stress…adalah susu badan tak banyak. Saya pun lalui perkara yang sama especially bila Amani kena warded kat TMC because jaundice. Every pump session just dpt 2oz… Habis semua info dari pemakanan, camne nak tambah susu badan sampailah camne nak dapatkan susu badan banyak saya search. Asal ada masa, hp kat tangan dok godeh info. Finally, jumpalah MaMom Milk Booster keluaran Herbaworks sebagai salah satu alternative. Alhamdulillah berhasil. Lepas menyusu mama dia siap boleh sambung pumping lagi sbb susu badan masih ada.. tq kerana membantu memudahkan niat saya untuk menyusukan baby kerana Allah swt”
– Pn Zarina Rahmat

Testimoni Pn Shahrizan Pengguna MaMom Milkbooster Herbaworks

Lagi Testimoni Berkesan

MAMOM DI MEDIA

MaMom mendapat liputan luas di akhbar dan media tempatan.

The Star

Harian Metro

Sinar Harian

Metro Ahad

Berita Harian

TV9 – Nasi Lemak Kopi O

Sijil Halal JAKIM, KKM & Lab Test SIRIM

Sijil Halal MaMom Milkbooster Herbaworks

Surat Semakan Label MaMom Milkbooster Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

Surat Pengkelasan Produk MaMom dari Kementerian Kesihatan Malaysia

Surat Lulus Lab Test SIRIM MaMom Milkbooster Herbaworks

GAMBAR PEMENANG CONTEST MAMOM

Pemenang Contest MaMom Pn Zarina memenangi hadiah Stroller Harlford S8 Pramette bernilai RM1,500

Pemenang Contest MaMom Ms Elizabeth Ting Wei Ping memenangi hadiah Stroller Harlford Zuzz4 bernilai RM700

Pemenang Contest MaMom Pn Nur Mazedah memenangi hadiah buaian auto 4Moms Mamaroo bernilai RM1,500

MaMom HQ

  • 013 293 3332
  • HQHerbaworks@gmail.com

SAYA NAK MAMOM MILK BOOSTER SEGERA !

MaMom Milk Booster GOLD

🌟Menggalakkan penghasilan susu badan
🌟Memekatkan susu badan
🌟Memutihkan, menghaluskan & melembapkan kulit ibu dan bayi serentak
🌟Dipercayai oleh farmasi & hospital swasta

 

MaMom Milk Booster BASIC

🌟Menggalakkan penghasilan susu badan
🌟Memekatkan susu badan
🌟Dipercayai oleh farmasi & hospital swasta


Hubungi Rakan Niaga Sah Kami

Dapatkan MaMom dari agen, stokis, farmasi dan hospital yang terpilih

Kuala Lumpur

Bandar Sri Permaisuri Susuibupro.com 019-5586269 | Shikin 012-5073177
Bangsar Faridah Musa 013-3411957 | Nur Syakirah Abd Manap 019-3366619
Cheras Amarlina Norain 012-6501086 | Butik Tateh Cheras 03-91742016 | Roshaidah Abd Rahman 016-2497304 | Rozdleeyanti Rosli (Babysfella) 010-8707163 | Nora 019-6060390
Gombak Naufal Baby Shop 017-9111330 | Faliyana Mom Store 013-2002069
Jalan Pahang Gedung PT Harapan Bunda 03-40317777 / 03-40318888
Kampung Baru PT Widuri 03-26919350 | PT Harapan Bunda 03-26972888 | PT Harapan Bunda HQ 03-26970777 / 03-26937707
Pantai Dalam Pn. Suaad 012-7420112
Jalan Kia Peng Prince Court Medical Centre 03-21600000
Setiawangsa Fariza Omar 019-6428422 | Wathiqah 014-3387231
Taman Melawati Jiejie 012-7874135
Taman Sri Keramat Nadiatul 019-6349167
STOKIS WANGSA MAJU Pump On The Go 03-41419414

Selangor

Bandar Sunway Luqman 017-2424739
Bandar Baru Bangi Nurul 016-3959288 | Nurizshar Baby Shop 016-3634264 | Butik Tateh 013-2744096 / 0389221466 | MamaYaya Zone 016-2104550 | Natrah 010-2150803
Bandar Saujana Putra Siti Aidah 019-7294217
Banting Kedai Susu Ibu 013-3398418
Beranang FAZ & RAZ 019-2454018
Damansara Damai Nurdiana Ramli 013-7775421 | Suryati Ismail 018-2723855 | Ahmad Zainuri 018-2259084
Kota Damansara Noor Aliza 013-5013650
Puchong Siti Yatimah 0133062505 | Hasanah Ideas Enterprise (Nadiah) 012-2281725
Puncak Alam Mama’s Love Babyshop 03-33938686 / 012-2930466
Seri Kembangan Little Babies 013-6140212
Semenyih Cik Suhana 019-2370121
Taman Puncak Jalil A&S Wellness Pharmacy 03-89401028
Teluk Panglima Garang Amirah Afiqah 013-3621763
Shah Alam DEMC Specialist Hospital 013-8813057 | GMH Health & Beauty 03-55139171 / 012-3439171 | QbabyShoppe 03-55242902/012-3826141 | Yusnita Mat 010-9199684 / 014-6079753 | Nur Damia Jc 013-2811195 | Salmiah 019-3444896 | Farmasi Q-Pharma (Hospital Shah Alam) 03-55231554 | Nurul Qalby Bt Abdullah Sani 019-2169225 | Madison Kids 012-2606700 | Klinik Keluarga Dr Nora 03-57408020 | Nooraziah Binti Zakaria 019-2024303 | Butiik Tateh Shah Alam 03-55191466
Setia Alam Butik Tateh Setia Alam 03-33587399 / 016-2447545
Subang Nia Azizan 019-7000729
Subang Jaya Aimie Husin 013-6934111

Subang Perdana Nuraisha Azuayu 019-2816005
Sungai Buloh Noraini Mohd Adnan 011-10063027 | Anisah Hashim 013-2101598 | Iliani 011-21104279 / 019-2888995 | Butik Tateh Saujana Utama 019-9858180 | Butik Tateh Sungai Buloh 019-4808180 / 019-9858180

Ampang Airul Khairiah 019-2437116 | Sazzia Izma 017-2891278 | Ina 012-6566984 | Farah Nadiah 013-9940034
Kajang Ilda Halina 012-3741904 | Nur Nabilah 010-6631437 | Hanim 012-9949494

Rawang Sairatul Akma 012-3005981
Batu Caves SNA Global Marketing 013-7190997 / 013-5920907 | Butik Tateh Prima Gombak 03-61811929 | Faliyana Mom Store Sri Gombak
Selayang Naufal Baby Shop 017-9111330 | Si Kecil Ibu 03-61278328 / 016-2201721
Klang Nur Hafiza 013-2957905 / 019-2347156
Jalan Kebun Siti Zubaidah 011-15657282

Putrajaya

Putrajaya Pn Suaad Esa 012-7420112 | Marlia Dzulkefli 010-2204715 | Lunatots Putrajaya 019-9390921
Cyberjaya Pn Nooreen Rahman 011-12208722

Pahang

STOKIS KUANTAN Pinklovess Kuantan 013-3579075
Kuantan Pn Nur Hanis 018-3670522 | Sharul Erwan 012-9988525 | Syazwana bt Mansoh 019-9632724
Muadzam Shah Siti Fatimah bt yahaya 019-8142327

Melaka

Ayer Keroh Anakibushop 019-2649362
Bandaraya Melaka Nadira Shoppe 019-3843525​⁠​
Bukit Beruang Nafisah Mazlan 013-7660119
Masjid Tanah Syahfilah 011-10720356
Semabok Russ Medik Enterprise 016-6522935 / 012-2906474 / 017-2522641
Sungai Udang Nor Azlin Binti Hashim 019-6513464

Perak

Ipoh Faridah Musa 013-3411957 | Kapok Design Ipoh 012-2483521 | Fazlina Aziz 013-4386108 | Fazlina Aziz 013-4386108
Gerik Fawwiza Shahruddin 019-4194190
Parit Buntar Farmasi Najwa 012-5567601
Padang Rengas Ainun 012-4610985

Pulau Pinang

Bukit Mertajam Aini 016-4791929
Georgetown Norazlinda Binti Harun 017-4120150
Kepala Batas FizzNoor Enterprise 013-4544570 / 013-4767892

Seberang Jaya Butik Tateh Pulau Pinang 04-3900522

Kedah

Alor Setar LactaLove Breastfeeding & Confinement Care 019-2165660 | Shahrazad Bt Awang 012-4386242 | MRR Juta Kejora Ent/ BumiAds 012-5803391
Gurun DK Noorzaimah 019-9759436
Sungai Petani Yusliza Yusuf 019-4640464 / 013-5288752 | Nur Azura 012-4226945 | Ilyana Yusof 013-3772760
Kulim Azmidar Azizi 012-2040393

Perlis

Kangar Azlini Mashor 011-32238436

Terengganu

Kuala Terengganu Butik Tateh Dataran Austin 09-6622171 | Farahiah 013-9009713
Marang Ain Izzati 013-9843242 | Danisha Bt Ahmad 013-9110047
Kemaman Amelia Rosdiana 017-9140703 | Pn Faizi Wahab 019-868 1940
Kijal Siti Sarah 010-8541206
Jerteh Butik Sayangku 019-9908003

Kelantan

Kota Bharu Eryna Angela 012-6462057 | Butik Tateh Kota Bahru 016-9837674
Tanah Merah Perniagaan Masyrik 09-9555040 | Hasmariya Ahmad 010-9381780
Pasir Pekan Farmasi Amalmedik Pasir Pekan 09-7199426
Pasir Mas Teng Siaw Houi 019-9876559
Tumpat Nur Adila bt hasdi 012-9552970

Negeri Sembilan

Seremban Abby Bong 012-6075225 | Nor Syafiza 011-21002557
Seremban 2 Auniz Baby Shop 013-2122656 | Zailani Zakaria 012-3272171
Nilai Noorhasni Ahmad Dali 016-2242051
Senawang Butik Tateh Senawang 06-6718759
Sendayan Hafizah 011-26275630
Port Dickson Normahani 016-6593836
Rembau Jazilah 012-9403167

Johor

STOKIS JOHOR BAHRU Martasha Rosman ( Best Buy Beauty Ent ) 017-6122830 / 011-40513830
Pasir Gudang Rosniza Suhaimi 012-9060217 | Mom’s Nest 013-7700270
Kulai Nurul Fatheen 012-7561390
Muar Nor Afifah 011-26370487

Sarawak

Kuching Juriati Bt. Sapari 011-12637851 | Wija Pharmacy 082-245944
Miri Salisiah 013-8003242 | Aisya Mokti 019-3705727
Kota Samarahan Sharifah Zuhaiza 013-8219491
Bintulu Sikecik (Mom & Baby Store) 013-8402121 | Norfazilah 011-26330542 | Fauziah binti Ibrahim 013-8402121 |
Sri Aman Angella 013-8055030

Sabah

Kota Kinabalu Majidah 014-3543631 | Little Nanak Baby Shop (Lydia) 019-8809459
Tawau Haslinah 013-5427271

Brunei

Brunei Lovera Shop +6738343666 / +6738181119 | DK Nurul Afizah +6738927829 / +6738624498 | Mommy Mart Brunei +6737129238 | NH Mini Closet +6738641419

Singapore

Singapore Pn Nini +6581524236

Qatar

Doha Wan Nor Asliza +97466140628

Indonesia

Jakarta PT Herba Asia Sukses +082145209204

BERMINAT JADI RAKAN NIAGA SAH MAMOM ?

019 224 2596
( Maya Whatsapp/Call )

Klik Terus Ke Whatsapp Bagi Pengguna Smartphone

013 293 3332
( Fazira Whatsapp )

Klik Terus Ke Whatsapp Bagi Pengguna Smartphone

013 206 7381
( Nana Whatsapp/Call )

Klik Terus Ke Whatsapp Bagi Pengguna Smartphone