Resah Susu Tak Keluar…Susu Kering ! Bagaimana MaMom Milk Booster Boleh Membantu ?

MaMom Milkbooster Herbaworks Chewable Tablet adalah supplemen makanan yang diperbuat daripada bahan utama seperti kurma, madu lebah, ekstrak habbatussauda, spirulina, susu kambing dan ekstrak alfalfa berfungsi untuk tujuan menggalakkan penghasilan susu badan.

Hanya kunyah saja tablet ini..sangat mudah ! Diformulasi khas untuk ibu- ibu menyusu.

Lihat Testimoni Sebenar Pengguna MaMom Milk Booster

Testimoni MaMom Milkbooster Susu Melimpah Stok Bertambah“Alhamdulillah rezeki dari Allah…dalam sehari saya pam susu badan boleh dapat 20oz…sebelum ni susah sikit hanya dapat pam sehari 10oz…tapi kadang2 dekat ofis boleh dapat 4oz sekali pam ja…susu badan lebih pekat…anak tidur malam tak meragam…Penggunaan memudahkan ibu2…kerana tak perlu bancuh…menjimatkan masa…”– Pn. Shahrizan

Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Nur Mazedah“Lepas saya consume Mamom Milk Booster, memang mudah untuk saya buat stok susu badan..memang berkesan ! Susu badan dah tak kering dah..Alhamdulillah”– Pn. Mazedah

 

Testimoni MaMom Milkbooster Irine Nadia“Irine pun dapat tengok dan alami perubahan sendiri bila consume MaMom Milk Booster dalam masa seminggu ni, lagi2 Irine  still menyusukan dua2 anak Medina dan Hasya dlm satu masa. Mamom Milk Booster memang banyak membantu…senang pulak tu nak consume, hanya kunyah tablet saje and rasa dia pun sedap, rasa vanilla. Boleh addict bila makan”– Pn Irine Nadia, 23

Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Norzaliza“Alhamdulillah..susu badan makin bertambah.. sebelum ni, kalau baby lepas menyusu, nak dapatkan 1oz pun susah..susu badan pun bertambah pekat.”– Pn Norzaliza, 35

 


Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Zarina Rahmat“Perkara yang boleh buat ibu down atau stress…adalah susu badan tak banyak. Saya pun lalui perkara yang sama especially bila Amani kena warded kat TMC because jaundice. Every pump session just dpt 2oz… Habis semua info dari pemakanan, camne nak tambah susu badan sampailah camne nak dapatkan susu badan banyak saya search. Asal ada masa, hp kat tangan dok godeh info. Finally, jumpalah MaMom Milk Booster keluaran Herbaworks sebagai salah satu alternative. Alhamdulillah berhasil. Lepas menyusu mama dia siap boleh sambung pumping lagi sbb susu badan masih ada.. tq kerana membantu memudahkan niat saya untuk menyusukan baby kerana Allah swt”
– Pn Zarina Rahmat

Testimoni Pn Shahrizan Pengguna MaMom Milkbooster Herbaworks

Lagi Testimoni Berkesan

MAMOM DI MEDIA

MaMom mendapat liputan luas di akhbar dan media tempatan.

The Star

Harian Metro

Sinar Harian

Metro Ahad

Berita Harian

TV9 – Nasi Lemak Kopi O

Sijil Halal JAKIM, KKM & Lab Test SIRIM

Sijil Halal MaMom Milkbooster Herbaworks

Surat Semakan Label MaMom Milkbooster Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

Surat Pengkelasan Produk MaMom dari Kementerian Kesihatan Malaysia

Surat Lulus Lab Test SIRIM MaMom Milkbooster Herbaworks

GAMBAR PEMENANG CONTEST MAMOM

Pemenang Contest MaMom Pn Zarina memenangi hadiah Stroller Harlford S8 Pramette bernilai RM1,500

Pemenang Contest MaMom Ms Elizabeth Ting Wei Ping memenangi hadiah Stroller Harlford Zuzz4 bernilai RM700

Pemenang Contest MaMom Pn Nur Mazedah memenangi hadiah buaian auto 4Moms Mamaroo bernilai RM1,500

Herbaworks HQ

  • 013 293 3332
  • HQHerbaworks@gmail.com

SAYA NAK MAMOM MILK BOOSTER SEGERA !

MaMom Milk Booster GOLD

🌟Menggalakkan penghasilan susu badan
🌟Memekatkan susu badan
🌟Memutihkan, menghaluskan & melembapkan kulit ibu dan bayi serentak
🌟Dipercayai oleh farmasi & hospital swasta

 

MaMom Milk Booster BASIC

🌟Menggalakkan penghasilan susu badan
🌟Memekatkan susu badan
🌟Dipercayai oleh farmasi & hospital swasta


DAPATKAN MAMOM MILK BOOSTER DENGAN HARGA JIMAT !

013 293 3332
( FAZIRA )

Klik Terus Ke Whatsapp Bagi Pengguna Smartphone

019 224 2596
( MAYA )

Klik Terus Ke Whatsapp Bagi Pengguna Smartphone

019 371 6993
( SARAH )

Klik Terus Ke Whatsapp Bagi Pengguna Smartphone