AWAS ! BACAAN INI BAKAL UBAH HIDUP MUMMIES ..

HARGA PROMOSI DISKAUN SEHINGGA 31%

Tekan butang "WHATSAPP NOW" untuk grab harga Promosi Istimewa. Hubungi team kami sekarang!
WHATSAPP NOW

AS SEEN ON

MaMom Milk Booster Tablet Tambah Susu Paling Dicari Oleh Breastfeeding Mom...

"Sekali pam sebelah je boleh penuh satu botol.. susu pun pekat" - Pn. Norfadilah

Dengan Tablet Kunyah Mudah & Sedap

Berperisa Vanilla tiada rasa jamu atau herba. Tak perlu bancuh dan tak perlu susah rebus. Hanya kunyah saja tablet ini..sangat mudah ! Diformulasi khas untuk ibu- ibu menyusu.

KUNYAH-KUNYAH JE SUSU MELIMPAH

ANDA PASTI TERKEJUT MEMBACA FEEDBACK MEREKA DI BAWAH !

Susu Badan Melimpah

“Irine pun dapat tengok dan alami perubahan sendiri bila consume MaMom Milk Booster dalam masa seminggu ni, lagi2 Irine still menyusukan dua2 anak Medina dan Hasya dlm satu masa. MaMom Milk Booster memang banyak membantu…senang pulak tu nak consume, hanya kunyah tablet saje and rasa dia pun sedap, rasa vanilla. Tiap kali pam memang susu melimpah-limpah”– Pn Irine Nadia, Usahawan 
Sekali Pam Penuh 2 Botol

“Alhamdulillah. Sejak Zila makan MaMom Milk Booster ni susu badan memang meriah betul.. Tiap kali pam susu badan, memang kerap dapat penuh dua botol .. Walau direct feed pun, pam susu badan kiri kanan masih maintain dapat penuh 2 botol" - Pn Zila, Jururawat
Dah Boleh Buat Stok Susu

"Lepas guna MaMom Milk Booster, dalam sehari saya pam susu badan boleh dapat 20.0 Oz…sebelum ni susah sikit hanya dapat pam sehari 10.0 Oz…tapi kadang2 dekat ofis boleh dapat 4.0 Oz sekali pam ja… memang senang sgt nk simpan stok susu badan …anak mmg puas menyusu sbb susu pekat dan byk,tidur malam tak meragam…Nak guna pun senang untuk ibu2…tak perlu bancuh menjimatkan masa…”– Pn. Fathiah, Eksekutif Swasta
Senang Consume & Kesan Pantas

“Alhamdulillah..tak sampai separuh hari consume MaMom Milk Booster dah nampak perubahan.. Mmg susu badan makin banyak.. Susu pun makin pekat berlemak.. Senang sgt nak guna sebab dalam bentuk tablet kunyah, rasa dia memang sedap...”– Pn Baya, Suri Rumah
Susu Badan Melimpah

“Irine pun dapat tengok dan alami perubahan sendiri bila consume MaMom Milk Booster dalam masa seminggu ni, lagi2 Irine still menyusukan dua2 anak Medina dan Hasya dlm satu masa. MaMom Milk Booster memang banyak membantu…senang pulak tu nak consume, hanya kunyah tablet saje and rasa dia pun sedap, rasa vanilla. Tiap kali pam memang susu melimpah-limpah”– Pn Irine Nadia, Usahawan 
Sekali Pam Penuh 2 Botol

“Alhamdulillah. Sejak Zila makan MaMom Milk Booster ni susu badan memang meriah betul.. Tiap kali pam susu badan, memang kerap dapat penuh dua botol .. Walau direct feed pun, pam susu badan kiri kanan masih maintain dapat penuh 2 botol" - Pn Zila, Jururawat
Dah Boleh Buat Stok Susu

"Lepas guna MaMom Milk Booster, dalam sehari saya pam susu badan boleh dapat 20.0 Oz…sebelum ni susah sikit hanya dapat pam sehari 10.0 Oz…tapi kadang2 dekat ofis boleh dapat 4.0 Oz sekali pam ja… memang senang sgt nk simpan stok susu badan …anak mmg puas menyusu sbb susu pekat dan byk,tidur malam tak meragam…Nak guna pun senang untuk ibu2…tak perlu bancuh menjimatkan masa…”– Pn. Fathiah, Eksekutif Swasta
Senang Consume & Kesan Pantas

“Alhamdulillah..tak sampai separuh hari consume MaMom Milk Booster dah nampak perubahan.. Mmg susu badan makin banyak.. Susu pun makin pekat berlemak.. Senang sgt nak guna sebab dalam bentuk tablet kunyah, rasa dia memang sedap...”– Pn Baya, Suri Rumah

SUSUILAH ANAK 2 TAHUN KE BAWAH DENGAN SUSU BADAN

Antara Rahsia Kebaikan Susu Ibu Kepada Anak

1. Mengandungi semua nutrient penting diperlukan bayi untuk membesar dengan sihat
2. Sistem tubuh bayi mudah menyerap khasiat dan mencerna susu ibu.
3. Susu ibu mengandungi asid lemak yang penting untuk tumbesaran otak.
4. Susu ibu mengandungi antibodi menguatkan antibodi bayi.
5. Khasiat susu ibu semulajadi menjadikan bayi lebih mudah tidur
6. Nutrient penting dalam susu badan meningkatkan tahap kepekaan & kecerdasan otak si kecil.
7. Bantu atasi masalah Jaundis.
8. Bantu tumbesaran gigi, mata serta tulang bayi yang lebih sihat.
9. Menguatkan sistem pencernaan untuk penyerapaan nutrient yang lebih baik.

JADI BERIKHTIAR LAH !

HARGA PROMOSI DISKAUN SEHINGGA 31%

Tekan butang "WHATSAPP NOW" untuk grab harga Promosi Istimewa.
Hubungi team kami sekarang!
WHATSAPP NOW

Fungsi MaMom Milk Booster

1. Tambah nutrisi penting untuk Ibu & dalam susu badan
2. Bantu untuk pekatkan susu badan yang cair untuk bayi lebih kenyang
3. Berkesan mengurang kesan bayi kuning
4. Meningkatkan kadar pengeluaran susu badan

MAMOM MILK BOOSTER SELAMAT, HALAL & LULUS KKM

MaMom Milkbooster Lulus KKM
MaMom Milkbooster Diiktiraf Halal Oleh JAKIM
MaMom Milkbooster Lulus Lab Test SIRIM

KANDUNGAN MAMOM MILK BOOSTER

Dirumus Khas Dari Bahan Terbukti Mampu Tambah & Pekatkan Susu Badan

Diperbuat dari 11 bahan utama seperti Kurma, Halba, Alfalfa, Gam Akasia dan lain-lain yang telah digunakan serta dipercayai oleh pakar perubatan untuk bantu tingkat dan pekatkan susu badan.

POSTAGE MENGGUNAKAN POSLAJU

HQ kami terletak di Setia Alam, Selangor.

Setiap tempahan akan di proses dalam masa 1-2 hari selepas pembayaran.

Kos penghantaran adalah percuma ke Seluruh Malaysia.

Anggaran masa penghantaran :
3 – 7 hari

Tracking number akan dihantar melalui emel selepas penghantaran dibuat.

HARGA PROMOSI DISKAUN SEHINGGA 31%

Tekan butang "WHATSAPP NOW" untuk grab harga Promosi Istimewa.
Hubungi team kami sekarang!
WHATSAPP NOW